Webinar: Hjælp til COVID-19-ramte virksomheder fra Vækstfonden

Webinar: Få finansieringen på plads i banken med en garanti fra Vækstfonden

 

Skal dine kunder forhandle om yderligere kredit med deres bank eller andet finansieringsinstitut? Vækstfonden kan være en del af løsningen med at få en aftale på plads. Webinar afholdes onsdag d. 15. april.

 

 

Hvis din kunde mangler det sidste i forhandlingen med banken eller andet finansieringsinstitut om en ny kredit til at dække tabt omsætning som følge af COVID-19, kan Vækstfonden være løsningen. Vækstfonden kan yde en garanti overfor banken, der afdækker deres risiko på finansieringen. Garantien dækker 70 pct. af bankens eventuelle tab på finansieringen og kan være det led der binder en aftale om ny kredit sammen.

 

Webinaret afholdes onsdag d. 15. april kl. 8.30 og varer ca. 45. min – 1 time.

 

Deltag i webinaret, hvor Vækstfonden vil gå i dybden med krav, vilkår og selve ansøgningsprocessen, så du kan blive klogere på, hvordan du forbereder dine kunder til en god dialog med banken.  Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål direkte til Vækstfonden.

 

Oplægsholder fra Vækstfonden er :  Merete Friis, souschef og stedfortræder.

 

 

Indlægget tager cirka 45 minutter med indlagt tid til spørgsmål. Webinaret fortsætter indtil der ikke er flere spørgsmål fra deltagerne.

 

 

Deltagelse er gratis.

 

 

Du modtager efter tilmelding en bekræftelsesmail med log-in information til webinaret.

 

Seneste tilmeldingsfrist er tirsdag d. 14. april kl. 19.00.

 

FSR - danske revisorer - Kronprinsessegade 8 - 1306 - København K - 41933183 - ssa@fsr.dk